• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Ombudsman Malkoç, Ukrayna'da Rus savaş esirleriyle görüştü

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Ombudsman Malkoç, Ukrayna'da Rus savaş esirleriyle görüştü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Ombudsman Malkoç, Ukrayna'da Rus savaş esirleriyle görüştü
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06
Katılım
6 Eki 2023
Mesajlar
20,349
Tepkime puanı
0
Puanları
0

İtibar:

Ombudsman Malkoç, Ukrayna'da Rus savaş esirleriyle görüştü

Türkiye Ombudsmanı Şeref Malkoç, Rus savaş esirlerinin tutulduğu kampları ziyaret etti. Malkoç, esirlerin taleplerini dinledi, Müslüman esirlerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Türkiye Ombudsmanı Şeref Malkoç, Ukrayna'da Rus savaş esirleriyle görüştü Türkiye Ombudsmanı Şeref Malkoç program kapsamında Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Refat Çubarov, eski Başkan Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ve diğer Meclis Üyeleriyle bir araya geldi. Malkoç, UNICEF Ukrayna Ofisi yetkilileri ile Çocuk Hakları Koruma Merkezi’ni ziyaret ederek toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda UNICEF yetkilileri, Türkiye’ye ve özellikle Türkiye Ombudsmanlık Kurumuna Ukraynalı çocuklara verdikleri destek ve UNICEF ile işbirliğinden ötürü teşekkür etti. Malkoç, Rusya’da bulunan savaş esirlerinin Ukrayna’daki aileleriyle de bir araya gelerek ailelerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Malkoç, Rus ombudsmanı ve yetkilileriyle de bu konuyu görüşerek talepleri ileteceklerini bildirdi.
 
Üst Alt