• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Netanyahu: Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin kararı tehlikeli bir emsal olacak

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Netanyahu: Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin kararı tehlikeli bir emsal olacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Netanyahu: Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin kararı tehlikeli bir emsal olacak
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06
Katılım
6 Eki 2023
Mesajlar
21,205
Tepkime puanı
0
Puanları
0

İtibar:

Netanyahu: Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin kararı tehlikeli bir emsal olacak

İsrail Başbakanı Netanyahu, Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından verilecek herhangi bir kararın, İsrail'in eylemlerini etkilemeyeceğini ancak “tehlikeli bir emsal teşkil edeceğini” söyledi. Netanyahu, mahkemenin, İsrail'in temel savunma hakkını baltalamaya yönelik hiçbir girişimi kabul etmeyeceklerini belirtti.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin kararlarına ilişkin açıklama yaptı.

Netanyahu, Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından verilecek herhangi bir kararın, İsrail'in eylemlerini etkilemeyeceğini ancak “tehlikeli bir emsal teşkil edeceğini” söyledi.

Netanyahu, Telegram üzerinden yaptığı açıklamada, “Benim liderliğim altında İsrail, Lahey'deki Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin temel savunma hakkını baltalamaya yönelik hiçbir girişimini asla kabul etmeyecektir” dedi.

"Ortadoğu'nun tek demokrasisi ve dünyanın tek Yahudi devletinin askerlerini ve görevlilerini alıkoyma tehdidi çirkindir" diyen Netanyahu, buna boyun eğmeyeceklerini ifade etti.

Başbakan Netanyahu şöyle konuştu: "İsrail, soykırımcı teröristlere karşı haklı savaşımızı zafere ulaştırmaya devam edecek ve biz kendimizi savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. İsrail'in eylemlerini etkilemeyecek olsa da, vahşi terörle ve ahlaksız saldırganlıkla mücadele eden tüm demokrasilerin askerlerini ve yetkililerini tehdit eden tehlikeli bir emsal oluşturacaktır.”
 
Üst Alt