• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

indirim kodu uygulaması?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Alış - Veriş kategorisinde webchief tarafından oluşturulan indirim kodu uygulaması? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 102 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Alış - Veriş
Konu Başlığı indirim kodu uygulaması?
Konbuyu başlatan webchief
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan webchief

webchief

Üye

İtibar:

Beyler selamlar, bu fiyatlar nedir yahu almış başını gitmiş var mı aranızda indirim kodu vs veren biryer falan bilen?

zirvehesap

Üye

İtibar:

Öyle dostum fiyatlar cidden, geçim zor… bu arada hayat pay uygulaması var bildiğim orada direk kampanyalar indirimler falan oluyor sanırım bi bak istersen.

webchief

Üye

İtibar:

Dostum sımdı ındırdım kaydoldum evet güzel kampanyaları var tavsiye ederim sanada bu arada valla çok makbule geçti çok teşekkür ederim :)

zirvehesap

Üye

İtibar:

Ne demek faydam dokunduysa ne mutlu bana :) nasıl oluyor ınceledıysen bızıde bı aydınlat be?

webchief

Üye

İtibar:

Üstad hayat payı zaten biliyorsun kayıt olup kampanyalara katılıyorusun basit yani. Ben şimdi Hayat Ürünleri Kazandırıyor Kampanyasına katıldım kampanyalı Hayat ürünlerinin olduğu min. 400 tl ilk alışveriş fişini uygulamaya yüklüyorsun 3 gün içinde 100 tl hayat pay cüzdanına aktarılıyor sonrakilere ıse 10 hayatpara veriyor buda güzel. Bu arada Hayat ürünleri Bingo, Molped, Molfix, Papia, Familia vs. Gibi ürünler.

Üst Alt