• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? (2024 İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği)

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? (2024 İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? (2024 İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği)
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? (2024 İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, İstanbul'da üniversite okuyan önlisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri tarafından araştırılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da İBB burslarına başvuru da bulunan öğrenciler, 3 taksit halinde 5'er bin lira toplamda 15 bin lira burs yardımı alacak. Peki, 2024 İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

g3_nK7fegkaHQlRtfY3XNg.jpg

2024 İBB burs başvuru sonuçları için geri sayım başladı. Geçtiğimiz yıl aralık ayında açıklanan İBB burs sonuçlarının bu yıl açıklanacağı tarihle ilgili araştırmalar sürüyor. Peki, 2024 İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
h1vq4qB-NEWgOR7H3QmEwQ.jpg

Geçtiğimiz yıl İBB burs başvuruları 4 Kasım'da sona ermiş, sonuçlar ise 19 Aralık 2023 tarihinde ilan edilmişti.Bu yıl da benzer şekilde İBB burs başvuru sonuçlarının aralık ayının son haftasında ilan edilmesi bekleniyor.
pA3m7IlUl0i94NBXAFOFow.jpg

2024- 2025 dönemi burs başvuru sonuçları, "https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/" adresi üzerinden sorgulanabilecek.Ayrıca adaylar SMS ile bilgilendirilecek.

Üst Alt