• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Fenerbahçe'de hedef yarı final (Muhtemel 11)

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Fenerbahçe'de hedef yarı final (Muhtemel 11) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fenerbahçe'de hedef yarı final (Muhtemel 11)
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06
Katılım
6 Eki 2023
Mesajlar
20,651
Tepkime puanı
0
Puanları
0

İtibar:

Fenerbahçe'de hedef yarı final (Muhtemel 11)

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'a karşı yarı final için sahaya çıkıyor. İşte kritik mücadele öncesi ayrıntılar ve muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe, Avrupa'da yarı finalin kapısında. Sarı Lacivertliler, Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos'a 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında konuk edecek. Avrupa kupalarında 11 yıl sonra adını yarı finale yazdırmayı hedefleyen Fenerbahçe'de 1 eksik var. Tedavisi tamamlanan Mert Hakan'ın durumu maç saatinde belli olacak. Ameliyat olan Ooosterwolde ise forma giyemeyecek. Serdar Aziz, Mert Müldür ve Serdar Dursun ise UEFA listesinde yok.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe:
Livakoviç, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi; İsmail, Fred; İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Olympiakos: Zolakis, Rodinei, Doi, Karmo, Ortega, Hezze, Çikinyo, Fortunis, Yovetiç, Podens, El Kaabi

Fenerbahçe en az 2 farklı galibiyetle tur biletini 90 dakikada almak istiyor. Kadıköy'de saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. Mücadele TV8'den şifresiz yayınlanacak.

KONFERANS LİGİ ÇEYREK FİNAL MÜCADELELERİ Konferans Ligi'nde yola devam edecek son 4 takım da bu gece belli olacak. Fenerbahçe'nin olası yarı finaldeki rakibini belirleyen eşleşmede, ilk maçı 2-1 kazanan Aston Villa, Lille'e konuk olacak.

Fiorentina ile Viktoria Plzen'in 0-0'ın rövanşında karşılaşacağı gecede, PAOK ise 1-0 kaybettiği maçın rövanşında Club Brugge'ü ağırlayacak. Konferans Ligi'ndeki büyük final 29 Mayıs'ta Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Aya Sofya Stadı'nda oynanacak.
 
Üst Alt