• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Beşiktaş iki yıldız için geri sayıma başladı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Beşiktaş iki yıldız için geri sayıma başladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Beşiktaş iki yıldız için geri sayıma başladı
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dolunay

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş'ta yönetim, seçim öncesi başladığı hazırlıklar kapsamında gündemine taşıdığı iki yıldızın transferinde sona yaklaştı. Yeni yönetim gaza bastı Ara transfer dönemiyle bir an önce eski günlerine dönmek ve yeni yılda taraftarlarının karşısına bambaşka bir şekilde çıkmak isteyen Beşiktaş’ta yeni yönetim, iyiden iyiye gaza bastı. Görüşmeler sıklaştı Hedefteki ana isimler; İngiltere Premier Ligi’nde Fulham’da oynayan Adama Traore ile Southampton’da forma giyen Paul Onuachu için kulüpleriyle yapılan görüşmelerin sıklaştığı ifade edildi. Fulham’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek 28 yaşındaki Traore’nin yanı sıra daha önce Trabzonspor’da oynayan Onuachu, artık kariyerlerinde yeni bir sayfa açmak istiyorlar. Türkiye'ye sıcak bakıyor İşte bu doğrultuda bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan Southampton’da sıkıntılı günler geçiren ve kontratı 2026’da bitecek 30 yaşındaki Onuachu, tekrar Türkiye’de oynamaya oldukça sıcak. Siyah-Beyazlılar’ın, gündemindeki iki yıldızdan Traore’yi bonservisiyle, Onuachu’yu ise sezon sonuna kadar kiralık olarak almak konusunda İngiliz ekipleriyle yaptığı pazarlıklarda artık sona çok yaklaştığı konuşuluyor. Kartal, kadroda düşünmediği isimleri yollayıp, bu konuda hızlanmak istiyor. Fanatik HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Üst Alt