• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJET Arasında İndirimli Bilet Anlaşması İmzalandı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde zirvehesap tarafından oluşturulan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJET Arasında İndirimli Bilet Anlaşması İmzalandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 81 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJET Arasında İndirimli Bilet Anlaşması İmzalandı
Konbuyu başlatan zirvehesap
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

zirvehesap

Üye
Katılım
21 Ağu 2022
Mesajlar
138
Tepkime puanı
9
Puanları
18

İtibar:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile AJet Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat tarafından imzalanan protokol ile şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları ile engelli yolcuların tüm seyahatlerinde faydalanabilecekleri indirim oranları belirlendi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında imzalanan protokolle birlikte tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ve malul ve malul yakınları iç hat uçuşlar ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında %50, dış hat uçuşlarda %20; engelli yolcular iç hat uçuşlar ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında %20, dış hat uçuşlarda %25 indirim hakkından faydalanabilecekler.

Özel indirim uygulanacak yolcular, AJet internet sitesi ve uygulaması üzerinden alınabilmesine olanak da sağladı. Özel indirim uygulanacak yolcuların şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları ile engelli belgelerini ibraz etmesi halinde vergi ve harçlar hariç indirim uygulanabilecek.
 
Üst Alt