• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Abdullah Avcı: ''Ben Beşiktaş'tan Tazminat falan almadım.''

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Abdullah Avcı: ''Ben Beşiktaş'tan Tazminat falan almadım.'' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Abdullah Avcı: ''Ben Beşiktaş'tan Tazminat falan almadım.''
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dolunay

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'tan ayrılış sürecine dair TRT Spor'da açıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde: "Beşiktaş'tan 7 veya 9 ay sonra Trabzonspor'a gittim. Trabzonspor'la anlaştığım parayı Beşiktaş parasından düştüm. Yayıncı kuruluşta çalıştığımda aldığım parayı da Beşiktaş parasından düştüm. Giovanni van Bronckhorst parasını alıyor mu? Valerien Ismael alıyor mu? Oyuncular aldı mı? Ben Beşiktaş'ta hak etmediğimi almadım. Tazminat falan da almadım. Kısaca anlatayım. Başakşehir'den 5 senelik sözleşmeyi yırttım gittim. Bana 3 senelik sözleşme teklif ettiler ve parayı onlar söylediler. Ben uluslararası sözleşme yapıyorum. 3 ay sonra yollanacak sözleşme yapmıyorum. Hatta sözleşmede tefe-tüfe vardı. "Bunu kaldırın" dedim. 20 senede biriktirdiğimi Beşiktaş yönetimi 7 ayda bitirdi. 6'ncı maç istifa Abdullah Avcı! Üst üste seri yapınca 14'ncü maç Abdullah Avcı tribüne. Ben bunu yaşadım. Bakın. Bir futbol kulübünün başkanı ve yöneticisi beni oyuncu üzerinden sorgularsa antrenörlük mesleği adına duruş gösteririm. Ben 20 sene biriktirmişim. Oyuncu kim? Çok değerlidir ama bir antrenörün kararına veremezsin. Bazı konularda doluyum." duhuliye.com

Üst Alt