• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

TikTok fenomeni Om Fahad öldürüldü | Yerel basın: Iraklı Barbie ile aralarında gerginlik bulunuyordu

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan TikTok fenomeni Om Fahad öldürüldü | Yerel basın: Iraklı Barbie ile aralarında gerginlik bulunuyordu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı TikTok fenomeni Om Fahad öldürüldü | Yerel basın: Iraklı Barbie ile aralarında gerginlik bulunuyordu
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06
Katılım
6 Eki 2023
Mesajlar
21,425
Tepkime puanı
0
Puanları
0

İtibar:

TikTok fenomeni Om Fahad öldürüldü | Yerel basın: Iraklı Barbie ile aralarında gerginlik bulunuyordu

Sosyal medya platformu TikTok’ta yüzbinlerce takipçisi olan Iraklı fenomen Om Fahad, dün Bağdat’ta kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısında yaşamını yitirdi. Yerel basın ünlü fenomenin, geçirdiği estetik operasyonlar nedeniyle Iraklı Barbie olarak bilinen bir başka fenomen Dalia Naeem’le arasında gerginlik olduğunu yazdı.

DQ_xuVwN00ymxA8K_q3Yhw.jpg

TikTok’ta yüzbinlerce takipçisi olan Iraklı fenomen Om Fahad, Bağdat’ta öldürüldü.
aO7DRmTR9UutnlMubcjcJQ.jpg

Irak İçişleri Bakanlığı, dün gece saatlerinde yaptığı açıklamada “İçişleri Bakanlığı, başkent Bağdat'ın Zayouna bölgesinde sosyal medyada tanınan bir kadının kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülmesi olayının aydınlatılması için özel bir operasyon ekibi kurdu.” ifadelerini kullandı.
6A4ura3VOEeGdKI1fdFVGQ.jpg

Bakanlık, yerel medyaya yansıyan failin gözaltına alındığı haberlerin doğru olmadığını belirterek soruşturmanın halen devam etmekte olduğu ifade etti.
O7lFpddKgEWbqm3va7UQpg.jpg

Görgü tanıkları, Om Fahad’ın evinin önünde aracının içindeyken motosikletli bir kişi tarafından ateşli silahla öldürüldüğünü belirtti. Fahad, geçen yıl genel ahlaka uygun olmayan videolar paylaştığı için 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yerel basın, Om Fahad’ın başka bir sosyal medya fenomeni olan Dalia Naeem arasında gerginlik olduğunu vurguladı. Dalia Naeem, geçirdiği estetik ameliyatlar sebebiyle Iraklı Barbie olarak adlandırılıyordu.
 
Üst Alt