• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Zeynep Sever Demirel'den yeni poz! 'Dombili'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Zeynep Sever Demirel'den yeni poz! 'Dombili' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Zeynep Sever Demirel'den yeni poz! 'Dombili'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

6735e893784fa370e2d1f260.jpg

2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen, 2010'da Volkan Demirel ile evlenen, şimdilerde üçüncü çocuğuna hamile olan Zeynep Sever Demirel ve Volkan Demirel çifti bebeklerinin cinsiyetini açıklamıştı.

Bir galaya katılan Volkan Demirel, "Babalık her zaman heyecan verici. Allah kısmet ederse şubat - mart gibi elimize alacağız bebeğimizi." demişti.

milliyet.jpg

"ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLA GELMESİ"

Instagram hesabından paylaşım yapan Zeynep Demirel şu ifadeleri kullanmıştı: Evde aynen şu şekil dolaşıyorum şu an. Ben testi yaptığım andan itibaren kız olduğundan emindim ve kız olsun istiyordum ama yanlış anlaşılmasın tabii ki erkek olsaydı da üzülmezdim. Önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz hepinize. Üç kızla ev baya şenlikli olacak orası kesin.

milliyet.jpg

YENİ POZ

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isim, ailecek gittiği tatilde verdiği pozunu sevenlerinin beğenisine sundu. Anne olmak için gün sayan Demirel, fotoğrafa 'Dombili' notunu düştü.

6735e7dc784fa370e2d1f256.jpg

Üçüncü kez anne olacağını duyurmuştu! Zeynep Sever Demirel'den yeni pozlar

Üst Alt