• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Zeliha karakteri Arka Sokaklar'a dönecek mi? Yüsra Geyik'ten açıklama...

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Zeliha karakteri Arka Sokaklar'a dönecek mi? Yüsra Geyik'ten açıklama... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Zeliha karakteri Arka Sokaklar'a dönecek mi? Yüsra Geyik'ten açıklama...
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66bc93626244f026b9870714.jpg

Yüsra Geyik, önceki gece Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu, "Tekrar Arka Sokaklar dizisine dönecek misiniz?" sorusuna yanıt verdi.

"MAŞALLAHI VAR"

Alıntı Metni

66bc93816244f026b9870718.jpg

'Taş Kağıt Makas'tan sezon arası! Umut içine düştüğü cehennemden kurtulabilecek mi?

EFSANE DİZİ, EFSANE KADRO

Türker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, 19’uncu sezonuyla ekranlarda olacak Arka Sokaklar'ın yeni sezon çekimleri yakında başlayacak. Sevilen yapımda; Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu ve Özlem Çınar gibi isimler yer alıyor.
66bc937a6244f026b9870716.jpg

"SÜREKLİ EĞİTİM ALIYORUM"

Yatırım yapmadığını dile getiren 34 yaşındaki güzel, "Sürekli bir gelişim içerisinde olabiliyoruz. Sürekli eğitim almayı tercih ediyorum ve yatırımlarımı kendime yapıyorum" şeklinde konuştu.
66bc938b6244f026b987071a.jpg

Yüsra Geyik tatil sezonunu açtı! Bikinili pozlarına beğeni yağdı

Üst Alt