• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Yunan F-16'sı Ege Denizi'nde düştü

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Yunan F-16'sı Ege Denizi'nde düştü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 132 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Yunan F-16'sı Ege Denizi'nde düştü
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Yunan F-16'sı Ege Denizi'nde düştü

Yunan Hava Kuvvetlerine ait F-16 savaş uçağı, Ege Denizi'nde bulunan Arsura Adası (Psathoura) açıklarında eğitim uçuşu sırasında denize düştü.

Yunanistan'da eğitim için havalanan F-16 savaş uçağı düştü. Pilot otomatik fırlatma sistemiyle kurtulmayı başardı.

Yunan basınına yansıyan haberlere göre, 337 Filo 110'uncu Avcı Kanadı'na ait F-16, Larissa'daki hava üssünden kalkarak 4 savaş uçağıyla eğitim uçuşuna katıldı. F-16 savaş uçağı, Ege Denizi'ndeki Arsura Adası açıklarında düştü. Pilot, uçak yere düşmeden otomatik fırlatma sistemiyle kurtulmayı başardı. Yunan yetkililer, arama kurtarma çalışmalarına iki helikopter, iki askeri uçak ve bir firkateynin katıldığını açıkladı.

Üst Alt