• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

YKS ek tercih takvimi: Üniversite ek tercihleri için son gün ne zaman?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan YKS ek tercih takvimi: Üniversite ek tercihleri için son gün ne zaman? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 75 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı YKS ek tercih takvimi: Üniversite ek tercihleri için son gün ne zaman?
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

YKS ek tercih takvimi: Üniversite ek tercihleri için son gün ne zaman?

2024-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) ek yerleştirme tercihleri alınmaya başlandı. Tercihler, ÖSYM'nin internet adresinden paylaşılan son güne kadar devam edecek. Peki, YKS ek tercih süreci bitti mi? Üniversite ek tercihleri için son gün ne zaman?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) internet sitesindeki duyuruya göre, 2024-YKS sonuçlarına göre 2024-2025 eğitim öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri, ÖSYM tarafından yapılacak. Adaylar, 2024-YKS ek yerleştirme için tercihlerini, 6-11 Eylül'de T.C. kimlik numarası ve şifresiyle ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması'ndan yapacak.r.
8iSCvy_u9E-PcMYiSKXPsw.jpg

YKS EK TERCİHLERİ İÇİN SON GÜN NE ZAMAN?

6 Eylül 2024 tarihinde başlayan YKS tercih işlemleri, 11 Eylül saat 23.59'da sona erecek. Ek yerleştirmeye başvuracak adayların 2024-YKS Yükseköğretim Programları Ek Yerleştirme Kılavuzu'nu dikkatle incelemeleri, tercihlerini kılavuz bilgileri doğrultusunda yapmaları gerekiyo

Üst Alt