• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

YKS başvuruları ne zaman başlayacak? 2025 Üniversite sınavı başvuru tarihi

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan YKS başvuruları ne zaman başlayacak? 2025 Üniversite sınavı başvuru tarihi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı YKS başvuruları ne zaman başlayacak? 2025 Üniversite sınavı başvuru tarihi
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

YKS başvuruları ne zaman başlayacak? 2025 Üniversite sınavı başvuru tarihi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS-2025) için başvuru tarihleri merak ediliyor. Yeni yılın gelmesiyle birlikte araştırmalarına hız veren üniversiteli adayları, ÖSYM'nin açıkladığı tarih bilgisini sorguluyor. Peki, üniversite sınavı başvuruları ne zaman alınacak?

Üniversitelere girişte uygulanacak 2025-Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) başvuru süreci henüz başlamadı. Aday öğrenciler şimdi ÖSYM'nin yayımladığı bilgiler ışığında başvuru ve sınav tarihlerini araştırıyor. İşte, 2025 YKS sınav ve başvuru takvimi... 2025 YKS BAŞVURULARI NE ZAMAN? YKS başvuruları, 6 Şubat 2025 tarihinde başlayacak ve 3 Mart 2025'te sona erecek. 2025 YKS OTURUMLARI NE ZAMAN YAPILACAK? ÖSYM'nin açıkladığı "2025 Yılı Sınav Takvimi"ne göre, 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2025-YKS) 21-22 Haziran'da yapılacak. Temel Yeterlik Testi (TYT) 21 Haziran Cumartesi, Alan Yeterlik Testleri (AYT) ile Yabancı Dil Testi (YDT) 22 Haziran Pazar günü düzenlenecek. Sınav sonuçları ise 22 Temmuz'da ilan edilecek.

Üst Alt