• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Yılmaz Vural'dan derbi yorumu..''Taraftar avantajı Beşiktaş'ta''

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Yılmaz Vural'dan derbi yorumu..''Taraftar avantajı Beşiktaş'ta'' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 60 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Yılmaz Vural'dan derbi yorumu..''Taraftar avantajı Beşiktaş'ta''
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

İşte Yılmaz Vural'ın açıklamaları: "Türkiye'de derbi havasını hafta boyu taraftarlarla, basınla yaşıyoruz ama ne yazık ki sahada yaşayamıyoruz. Aman yenilmeyelim, beraberlik de iyidir diyerek futbol kısırlaşıyor. Bu derbide inşallah bu yaşanmaz ve güzel bir maç izleriz." "FENERBAHÇE BİR ADIM ÖNDE" "Beşiktaş'ın eksikleri var, nasıl bir kadro ile çıkacak bilemiyorum ancak Fenerbahçe sene başından beri daha derli toplu oynuyor. Derbilerde ne olacağı belli olmaz ama Fenerbahçe bir adım daha önde ve maçın favorisi gibi görünüyor." "Beşiktaş'ın taraftar avantajı var. Taraftar futbolda önemlidir ama sahaya girip oynamaz. Sahadaki oyuncuların oynaması lazım. Yeni bir Başkan ile yeni bir başlangıç isteyeceklerdir. Taraftar da büyük ilgi gösterecektir. Bu nedenle duygusal motivasyon avantajı da Beşiktaş'ta. Ben oynanan oyun ve kadro kalitesi göz önüne alınınca Fenerbahçe'yi biraz daha favori görüyorum."

Üst Alt