• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Yasmin Erbil'in doğum günü paylaşımı! Sevgilisi Survivor Yiğit Poyraz'la o ülkede kutlama yaptı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Yasmin Erbil'in doğum günü paylaşımı! Sevgilisi Survivor Yiğit Poyraz'la o ülkede kutlama yaptı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Yasmin Erbil'in doğum günü paylaşımı! Sevgilisi Survivor Yiğit Poyraz'la o ülkede kutlama yaptı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

674d9c38784fa370e2d24a83.jpg

Survivor'a katıldıktan sonra adını geniş kitlelere duyuran Yiğit Poyraz ile Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, doğum günü kutlaması için yeni rota oluşturdu. 2 Aralık doğum tarihli güzel isim yeni yaşını sevgilisi Yiğit Poyraz ile birlikte Kore'de kutladı.

Instagram hesabından paylaşım yapan Yasmin Erbil, "Doğum günü kızı postudur. 28 güzelliklerle gel" yazdı. Yiğit Poyraz da peş peşe fotoğrafları paylaşarak Yasmin Erbil için Korece 'Seni seviyorum' yazdı.

674d9c55784fa370e2d24a85.jpg

Wanda Nara - Icardi arasında şoke eden iddia! Evde silahlı gerilim
Seda Sayan, Safiye Soyman ile buluştu! Annesinin son durumunu açıkladı

674d9cbc784fa370e2d24a87.jpg

"ŞİFRE UNUTTURACAK AŞK"

Yasmin Erbil geçtiğimiz günlerde Hürriyet'in Youtube kanalına konuk olmuştu. Sosyal medya paylaşımları nedeniyle Yiğit Poyraz'dan eleştiri aldığını dile getiren Yasmin Erbil, "Sevgilim birazcık laf ediyor ama ben çok eğleniyorum. Bazen kendimi yanlış ifade ettiğim de oluyor. Bazen kendimi yanlış ifade edebilsem de orası benim eğlendiğim yer." demişti.

674d9cdc784fa370e2d24a89.jpg

Yiğit Poyraz ile tanışma hikayesini anlatan hatta şifresini dahi unuttuğunu söyleyen Yasmin Erbil, "Ben telefon şifremi falan unuttum heyecandan. Telefon şifremi unutturacak aşktı. Biz spor salonunda tanıştık. Ben zaten onu beğeniyordum. " açıklamasında bulunmuştu.

Üst Alt