• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Yaşar'ın konser heyecanı! 'Sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Yaşar'ın konser heyecanı! 'Sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 39 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Yaşar'ın konser heyecanı! 'Sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66afcf1c6244f026b986d5cd.jpg

Yaşar, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenlerine muhteşem konser verdi. Ünlü isim, sahneye çıkmadan önce basın mensuplarına röportaj vermeyi de ihmal etmedi.

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Heyecanını dile getiren 54 yaşındaki şarkıcı, "Sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor, midem bulanıyor. Çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.

66b0684a481b65014b08e6b9.jpg

"Seyirciye sahneye çıkınca söyleyeceğim, sürçülisan edersek affola... İnanın tecrübe hiç fark etmiyor her konserde aynı heyecanı duyuyorum" diyen Yaşar, sözlerine şöyle devam etti:

Alıntı Metni

66b06873481b65014b08e6bb.jpg

"ALBÜM YAPTIM AMA PİYASAYA ÇIKARMADIM"

Yeni albümünden de bahseden ünlü isim, "Bu yaz bi albüm yaptım ama çıkarmadım, bekliyorum. Ayşe ile beraber yaptığımız şarkı çok iyi gidiyor, tüm listelerde şimdilik bizi o şarkı destekliyor. Okullar açılsın, herkes bir kendine gelsin, önümüzü görelim; albümü piyasaya çıkarırım" dedi.

Yaşar sahnede duygulandı!
Şarkıcı Yaşar'dan nostaljik paylaşım

Üst Alt