• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Yargı'nın yeni bölümü gözyaşlarına boğacak! 'Benim kızım karanlıktan korkar'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Yargı'nın yeni bölümü gözyaşlarına boğacak! 'Benim kızım karanlıktan korkar' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 75 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Yargı'nın yeni bölümü gözyaşlarına boğacak! 'Benim kızım karanlıktan korkar'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6520f52186b24a4878bada55.jpg

Üçüncü sezona hızlı başlayan ve reytinglerde birinci sırada yerine alan Yargı'nın pazar akşamı yayınlanacak duygu dolu yeni bölümünden tanıtım yayınlandı.

CEYLİN'İN GÖZYAŞLARI

Ilgaz ve Ceylin’in Mercan’ı kaybettikleri andaki çaresizliklerine tanık olduğumuz tanıtıma, Ceylin’in gözyaşları içinde "Benim kızım karanlıktan korkar" sözleri damga vuruyor.
6520f54c86b24a4878bada57.jpg

'Yargı'da muhteşem gece! Ceylin haklı çıktı, Nil tekrar gözaltında

Sevilen dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, onlara Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türkay, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.
6520f55586b24a4878bada59.jpg

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, merakla beklenen yeni bölümüyle 8 Ekim Pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de.
6520f56286b24a4878bada5b.jpg

'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!

Üst Alt