• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Ya Çok Seversen'in yeni bölümünden yeni tanıtım

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Ya Çok Seversen'in yeni bölümünden yeni tanıtım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 89 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Ya Çok Seversen'in yeni bölümünden yeni tanıtım
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64b6363286b24a4ac8393bf3.jpg

İlk iki bölümüyle hem Türkiye hem de dünyanın birçok ülkesinde sosyal medya gündemine oturan Ya Çok Seversen, perşembe günü 3’üncü bölümüyle ekrana gelecek. Hikayenin giderek açıldığı ve keyifli hale geldiği dizinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı.

Tanıtımda; çocuklarla zorlu bir süreçten geçen Ateş’in, Leyla ile sürtüşmesi eğlenceli anların sinyalini veriyor. Dolandırıcılık çetesinin eve yerleşmesi Leyla’ya büyük sürpriz oluyor. Ateş ve Bige’nin yeni tasarımları olan elbiseyle ilgili konuşmalarının üzerine Leyla’nın göz kamaştırıcı şekilde davette belirmesi ise yeni bölüme dair merakı yükseltiyor.
64b6367d86b24a4ac8393bf7.jpg

Senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği Ya Çok Seversen'de; Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.
64b6368586b24a4ac8393bf9.jpg

Ya Çok Seversen dizisinin heyecan dolu 3’üncü bölümü, 20 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de seyirciyle buluşacak.

'Ya Çok Seversen'in son bölümünde Leyla'ya soğuk duş: Artık gitme zamanın geldi

Üst Alt