• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Weghorst ve Talisca iddialarını yorumladı: Farklı mevkilere...

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Weghorst ve Talisca iddialarını yorumladı: Farklı mevkilere... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 104 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Weghorst ve Talisca iddialarını yorumladı: Farklı mevkilere...
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Laufey

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Kartal Yiğit'in açıklamaları şöyle: "WEGHORST'UN TRANSFERİNİN OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM" "Weghorst'un transferini Beşiktaş için çok mantıklı gormüyorum, olacağını da düşünümüyorum. Bir kere elinizde zaten iki tane iyi golcünüz var. Cenk Tosun ve Aboubakar varken gerek yok. Farklı mevkilere daha çok ihtiyaç var. Weghorst, şartlar olarak uygunsa alınabilir tabii ki. Kısa süre içerisinde iyi şeyler yaptı. Ama nasıl oynatacaksın. Bu şablonda nasıl oynatacaksın? İleride Aboubakar var, kenarda Cenk Tosun var. Weghorst acil bir ihtiyaç değil. Daha acil olan yerler var. Piyangodan düşerse makul şartlar olursa düşünülebilir." "TALISCA İDDİALARI HER DÖNEM YAZILIYOR" "Anderson Talisca için de her dönem iddialar ortaya atılıyor. Talisca çok iyi bir oyuncu, Beşiktaş'a çok büyük katkısı oldu ama oradaki imkanlarla buradaki imkanlar arasında büyük fark var. Orada büyük paralar kazanıyor ve kariyer hedefi de yok Avrupa'da dair. Bir de Beşiktaş artık maaş dengelerini bozmaz. O nedenle bu transferin gerçekleşmesi de oldukça düşük ihtimal."

Laufey

ZF Kullanıcı Sorumlusu
Emektar Üye

İtibar:

Teşekkürler

Üst Alt