• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Wanda Nara'dan İstanbul paylaşımı! 'Yengemiz, sen bize Icardi'mizin emanetisin'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Wanda Nara'dan İstanbul paylaşımı! 'Yengemiz, sen bize Icardi'mizin emanetisin' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 111 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Wanda Nara'dan İstanbul paylaşımı! 'Yengemiz, sen bize Icardi'mizin emanetisin'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64d488ce86b244428cb4f5b4.jpg

Galatasaray'n transferini uzun süredir gözlediği ünlü futbolcu Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde resmen sarı-kırmızılı takım ile anlaşmıştı. Icardi, transfer sürecinde hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara'nın hastalığı nedeniyle zor günler geçirmişti.

Konuyla ilgili Arjantin basınına konuşan Nara, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

64d488fd86b244428cb4f5b6.jpg

"HASTALIĞIMI TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİM"

"Herkes şoktaydı. Anlayabildiğim zaman, belki halka da hastalığımı anlatabilirim. Doktorların şüpheleri vardı. Altı farklı hastalık olabilir. Bana hiçbir şey söylemediler çünkü tam olarak emin değiller. Biyopsi yaptırdım ve bu 15-20 gün sürdü. Sonra doğrulandı. Biyopsi sürecim devam ederken hastalığımı televizyondan öğrendim."

64d4890a86b244428cb4f5b8.jpg

Alıntı Metni

WANDA'DAN İSTANBUL PAYLAŞIMI

Icardi ve çocuklarıyla birlikte Türkiye'ye gelen Wanda Nara, tüm bunların ardından 16.6 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından İstanbul'da paylaşım yaptı.

64d4893586b244428cb4f5bc.jpg

Mauro Icardi'nin de kalp emojileriyle yorum yaptığı gönderi, kısa sürede 350 bine yakın beğeni aldı.

64d4896986b244428cb4f5ca.jpg

Nara'nın peş peşe yayınladığı karelere; "Yengelerin yengesi", "Sen bize Icardi'mizin emanetisin" ve "Ülkemize olan saygınız beni benden alıyor" gibi yorumlar yazıldı.

Icardi ailesi kararını verdi! Önce Milano sonra İstanbul
'Aşkın Olayım' ile gündemden düşmüyor! Simge, Icardi transferine kayıtsız kalmadı

Üst Alt