Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı, Bir Demet Tiyatro ve Seksenler' dizisinin de aralarında bulunduğu birçok yapımda yer alan sanatçı Vural Çelik'in vefatı sonrası Gülse Birsel'in yaptığı paylaşım sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Gülse Birsel'in paylaşımıyla ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor.
Avrupa Yakası'nda Tanrıverdi karakterine hayat veren Sarp Apak konuyla ilgili açıklama yaptı. Aramızda Kalması'nda yer alan habere göre Sarp Apak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
Gülse'nin yeri çok ayrı. Olayda iletişim kazası oldu biraz abartıldığını düşünüyorum. Ben cenazedeydim de biliyorsunuz, içine sinmeyip bir şey paylaştı sonra büyüdü olay.
GÜLSE BİRSEL'İN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ
Avrupa Yakası'nın usta oyuncusundan itiraf gibi Vural Çelik mesajı! 'O sette de bir sürü şeyler yaşandı'
KİM NE DEDİ?
Şenay Gürler:Öncelikle canım arkadaşıma rahmet diliyorum. Çok yanlış yorumlar yapıldı. Bizim beraber çalıştığımız dönemde ben kimsenin arasında yaşanan bir duruma şahit olmadım. Şahit olsaydım bunu açıklayabilecek birisiyim. Benim olmadığım ortamlarda neler yaşanmıştır ben onları bilemem ama benim olduğum her an için böyle bir şey olmadığına eminim. Biz bir ekiptik ve ekip ruhu ile hareket ederdik. Ben Gülse Birsel'in, Vural'ın iş yapmasını engellediği durumuna inanmıyorum. Gülse Birsel de öyle bir kadın değil. Açıklamasında sadece belki biraz fazla ayrıntıya girmiş olabilir ancak sonrasında kaldırdı zaten.
Yavuz Seçkin: O dönemde Vural benim çok iyi arkadaşımdı. Kendi içerisinde yalnızlığı vardı. Dizi devam ederken beni aradı ben Gülse ile görüşmek istiyorum dedi. Bodrum'da havalimanından aldım, Gülse bizi çok güzel bir restorana götürdü, Vural'ı çok iyi ağırladı. 5. sezona gidiyoruz. Vural'ın kafasında bir düşünce vardı senaryoyla alakalı. Belki birkaç karakter daha yapabilirim düşüncesiyle. Başka sorunları da vardı konuştular Gülse ile. Gülse de sıcak davrandı ben canlı şahidim, gitme yeter ki bırakma. Sakın bırakma dedi. Sen bizim için çok önemlisin seni seviyoruz. O kafasına yerleştirdiği bir düşünce vardı. Çok iyi bir kalbi vardı ama inadından vazgeçmedi. Peker Açıkalın da gitti mesela. Gülse bu çabayı en çok Vural için gösterdi. Bizim için çok değerliydi Vural.
Hakan Meriçliler: Yalan Dünya’da 90 bölüm oynadım, Gülse Birsel’in demirbaş oyuncusu değildim. Bence Gülse harika, çok hakkaniyetli, çok namuslu, çalışkan, meslektaşlarına iyi davranan birisidir. Onun haksızlığa uğramasına tahammül edemem. Bu gün bir evim varsa onun sayesindedir. Çünkü reklam film anlaşmasını bile kendisi yapmıştır. Evin fotoğraflarını yollayıp ‘lütfen bir reklam parasıyla bu evi al’ demiştir. Daha önce de az kaşe tartışmaları vardı hiçbiri doğru değil. Herkese hakkı verildi. O çok hakkaniyetli biridir. 'Avrupa Yakası'nda Gazanfer Bey, Gülse Hanım’ın rolünü kabul ettiği 'Yalan Dünya'da dizisinde sokağın adı Gazanfer Özcan Sokağıydı. Eşi Gönül Hanım'ın evi çok uzaktaydı kendisine sete yakın yerde ev tutup şoför ayarlamıştır.
Ankaralı Turgut'un vasiyeti ortaya çıktı... Aylar önce verdiği röportajda söylemiş