• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

‘Vicdansızlara kızıyorum’

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan ‘Vicdansızlara kızıyorum’ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 80 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı ‘Vicdansızlara kızıyorum’
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

658df75af1376821197f6792.jpg

MESUT YILMAZ - Mahsun Kırmızıgül, ‘Beyaz Melek’ filminin çıkış noktası olan Darülaceze sakinlerini ziyaret etti. O dönemde hastane olarak bildiği yerin kimsesizler yurdu olduğunu öğrenince çok etkilendiğini ve senaryolaştırdığını söyleyen sanatçı, “Burada dizi sahnesi çekmiştik. Geldiğim yerde kimsesiz yurdu görmemiştim hiç. Hayatım boyunca insanları dini, dili, ırkı ve mezhebiden dolayı ayırmadım. Sadece merhametsiz ve vicdansız insanlara kızıyorum. Gün gelecek biz de yaşlanacağız” diye konuştu.

658df7a3f1376821197f6795.jpg

Bir konserinde ‘Annem’ şarkısını söylerken gözyaşlarına boğularak annesi Faike Bazencir’in Alzheimer hastası olduğunu açıklayan Kırmızıgül, “Elden ayaktan düştüğü zaman anneleri ve babalarını bırakıyorlar. Bırakmayın! Seni doğuran ana ve seni büyüten baba… Annem başımın tacı. Taş taşıyarak beni büyüttü. Beni tanımaması önemli değil, hayatın gerçeği bu... Yanında oturduğum zaman çocukluğum gözümün önüne geliyor. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Üst Alt