• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Ünlü yönetmen sosyal medya hesabından 'kız arkadaş' ilanı verdi!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Ünlü yönetmen sosyal medya hesabından 'kız arkadaş' ilanı verdi! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Ünlü yönetmen sosyal medya hesabından 'kız arkadaş' ilanı verdi!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64db810386b2451c5436d5c7.jpg

'Karanlıkta Dans', 'Melankoli' ve 'İtiraf' gibi filmlerle dünya çapında tanınan Danimarkalı yapımcı, yazar ve yönetmen Lars von Trier; internetten 'sevgili' ilanı vermesiyle gündeme geldi.

Daha önce 1987-1995 arası yönetmen Cæcilia Holbek ile evli kalan ve ardından 1997'te Bente Frøge ile evlenip, 2015'te boşanan Von Trier; Instagram hesabından bir video paylaştı.

64db7f8186b2451c5436d5b4.jpg

"KENDİMİ NEYİN İÇİNE SÜRÜKLEDİĞİMİ BİLMİYORUM"

Geçtiğimiz Ağustos ayında Parkinson hastalığına yakalandığını duyuran yönetmen, şöyle konuştu:

Alıntı Metni
Lars von Trier’den üzücü haber

"SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

"Bu paylaşımım, sosyal ağlar hakkında hiçbir fikrimin olmadığı, bir kız arkadaş/ilham perisi aradığım eski moda bir flört ilanı olarak görülmeli. Tüm mızmızlanmalara rağmen, iyi bir günde, doğru partnerle, keyifli bir yol arkadaşı olabileceğimi biliyorum. Sonsuz sabrınız için teşekkür ederim."

64db800d86b2451c5436d5be.jpg

Ünlü isim, daha sonra kız arkadaşı olmakla ilgilenen kadınların '[email protected]' e-posta adresine mesaj göndermelerini istedi.

Lars von Treir: Alkolü ve uyuşturucuyu bıraktım yaratıcılığımı kaybetmekten korkuyorum!

Üst Alt