HABER MERKEZİ - Ünlü rapçi Eypio, üçüncü kez baba olduğunu açıkladı. Yeniden baba olmanın mutluluğunu yaşayan Eypio, Instagram hesabından yeni dünyaya gelen kızının yer aldığı bir fotoğrafı 'Geldi 3. Prenses Anka' notuyla paylaştı.
Ünlü ismin paylaşımına kısa sürede sevenlerinden yorum ve beğeni yağdı.
Survivor şampiyonu Nefise, Murat Ceylan’a övgüler yağdırdı! 'Türkiye'nin en yakışıklı erkeği'
''GELDİ 3. PRENSES ANKA''
Eypio, yeni doğan bebeği Anka'nın yer aldığı kareyi nazar boncuğu emojisiyle birlikte Instagram'dan sevenlerinin beğenisine sundu.
BABA İTİRAFI
Eypio, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalında yayınladığı programında çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu. Küçükken kendisine şiddet uygulayan babasıyla görüşmediğini itiraf eden Eypio, "Babamı hayatımdan çıkarmışım gibi hissetmiyorum, çünkü zaten yoktu" demişti.
İstanbul'da altın varaklı bina yaptıran Kobra Murat dolandırıldı! 'Dediğime pişman oldum'
Babasıyla hiçbir zaman arasının iyi olmadığını söyleyen Eypio, şöyle konuşmuştu:
''Babamla aram hiçbir zaman iyi olmadı. Çünkü beni çok döverdi. Kitapsızca vururdu. Görüşmüyoruz onunla. Ünlü olmadan önce de görüşmüyordum. Annem babam uzun zaman önce ayrıldı. En son babamın iki çocuğu vardı. Küçükken babam yurt dışına gittiğinde mutlu olurdum. Onu hayatımdan çıkarmışım gibi hissetmiyorum çünkü zaten yoktu. Hafiflemiş gibiyim.''
Wanda Nara makyajsız haliyle gündem oldu! Eski halini görenler tanıyamıyor