• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu'nun acı günü! 'Ben yoğun bakımda vedalaştım'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu'nun acı günü! 'Ben yoğun bakımda vedalaştım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu'nun acı günü! 'Ben yoğun bakımda vedalaştım'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

675d8e6f4870ab9862fc507d.jpg

51 yaşındaki oyuncu İpek Tuzcuoğlu annesinin ölüm haberiyle derin bir üzüntüye boğulmuştu. Emel Tuzcuoğlu'nun cenaze namazı Etiler Camii'nde kılındı.

Annesini kaybeden İpek Tuzcuoğlu, "Annem çok dua aldı. Çok seveni varmış. O şu an benden mutludur. Daha huzurludur. Ben onu Allah'a teslim ettim. Rahmetiyle kucaklasın annemi. O bizi duyuyor. Ben yoğun bakımda vedalaştım son anlarına yetiştim Antalya'daydım çekimde ama hala ruh bedende olduğu için bizi duyuyorlar. Mutlaka konuşun ve vazgeçmeyin. Şu anda da toprağa gömülene kadar bizimle. Bir uğurlama töreni bu benim için. Kefenledik, yıkadık... Güzel bir uğurlama" dedi.

675d8d884870ab9862fc506e.jpg

Zafer Ergin ise Emel Tuzcuoğlu hakkında, "Bizim uzun senelerdir dostluğumuz vardı. Çok üzgünüm. Her ölüm acıdır" dedi.

675d8d944870ab9862fc5071.jpg

Emel Tuzcuoğlu, cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'na defnedildi.

675d8d9e4870ab9862fc5073.jpg

675d8da74870ab9862fc5077.jpg

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Instagram hesabından açıklama yapan ünlü oyuncu şu ifadeleri kullanmıştı:

Canım annemiz bugün göçtü. En güzel yerde buluşacağız. Çok sevdiği bu diyardan daha güzeline gidiyor ruhuna dualarınızı eksik etmeyin.

675d8de74870ab9862fc507b.jpg

Üst Alt