• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Ukraynalı kadınlara askeri eğitim: Cephe hattında görev alacaklar

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Ukraynalı kadınlara askeri eğitim: Cephe hattında görev alacaklar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 106 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Ukraynalı kadınlara askeri eğitim: Cephe hattında görev alacaklar
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Ukraynalı kadınlara askeri eğitim: Cephe hattında görev alacaklar

Ukrayna ordusunda yer alan kadınların cephede çeşitli görevlerde yer almaları yönünde hazırlık süreci devam ediyor. Cepheye hazırlanan Ukraynalı kadınlar Kiev'de askeri eğitim görüyor.

xb00hEiP60CEGkCp7VQG1A.jpg

Ukraynalı kadınlar da cephede savaşmak için hazırlıklara başladı. Kadınlar da eğitimlerin ardından iki yılı aşan Ukrayna Savaşı'nda cephe hattında görev alacak.
MTnhm0pez0ujxvdIcqh44w.jpg

Çeşitli alanlarda görevler üstlenmek için Ukraynalı sivil toplum kuruluşu Valkyrie tarafından gerçekleştirilen hazırlık çalışmaları Kiev'de sürüyor.
hOlynWHAV06JjXrwNKh4uw.jpg

Cephedeki duruma benzer koşullarda çeşitli engellerden geçen kadınlar, farklı savaş senaryoları üzerinde çalışarak denetlendi.
zvYnCbDigUyy7TFe7gnGFA.jpg

Kadınlar askeri eğitim kapsamında taktiksel hareketler, silahlarla nasıl çalışılacağı ve kanamayı durdurmak için ilk yardımın nasıl uygulanacağını öğrendi.
uArad9eRPUOwANGsVztzrA.jpg

Eğitimleri sona erdiğinde kadınlar da savaşta yer alarak Ukrayna savunmasının bir parçası haline gelecek.
Ivo7USLBo0qBkEgId9T_Mg.jpg

LFURPyzOOkGdz1ScE7kPlw.jpg

5VGLW7pVtUa-QRHw6ExInA.jpg

rXImQByX-EaONhFC67AFiA.jpg

Üst Alt