• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Türk futbolunda yeni VAR dönemi: Tüm maçlara yabancı hakem gelebilir

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Türk futbolunda yeni VAR dönemi: Tüm maçlara yabancı hakem gelebilir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Türk futbolunda yeni VAR dönemi: Tüm maçlara yabancı hakem gelebilir
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

Türk futbolunda yeni VAR dönemi: Tüm maçlara yabancı hakem gelebilir

Türkiye Futbol Federasyonu son dönemdeki hatalı kararlar ve kulüplerin talepleri doğrultusunda yeni VAR dönemini başlatmaya hazırlanıyor. Sadece önemli maçlarda değil, tüm karşılaşmalara yabancı VAR getirilmesi talebi üzerine TFF Başkanı Hacıosmanoğlu harekete geçti. 20. haftadan itibaren tüm Süper Lig karşılaşmalarında yabancı VAR hakeminin görev yapması bekleniyor.

aN_-odPHJ0mvaYUoPpwufA.jpg

VAR hakemlerinin performansından memnun olmayan Türkiye Futbol Federasyonu, kulüplerin yabancı VAR hakemi talebi sonrası harekete geçti.
ywe_pmf22kGOTBe06aTTWg.jpg

Göztepe Onursal Başkan Mehmet Sepil, Kulüp Başkanı Rasmus Frokier Ankersen, CEO Kerem Ertan ve Sportif Direktör Ivan Mance, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.
I1mtPojQQU2PlyqHGeZdKw.jpg

Bu toplantıda Göztepe cephesi sadece önemli maçlarda değil, tüm karşılaşmalara yabancı VAR getirilmesini talep etti.
Hv5sPSqEaU6lF2rzHAlEdg.jpg

Milliyet'te yer alan habere göre; Bu talep üzerine TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 20. haftadan itibaren tüm Süper Lig karşılaşmalarında yabancı VAR hakeminin olacağını belirtti.
glz9ZQSvUk6Dm65WCuPPyw.jpg

VAR hakemlerine tepki gösteren Hacıosmanoğlu, VAR'da bulunan Türk hakemlerine sitem etti. VAR'daki Türk hakemlerine ellerinden gelen desteği verdiklerini belirten Hacıosmanoğlu, "Ama onlar beni arkamdan vurdular. Benim televizyon başında gördüğümü onlar bir sürü açıdan bakıp, nasıl göremez? Arkadaşlara söyledim, ligin ikinci yarısıyla birlikte artık tüm maçlara yabancı VAR'ın gelmesi için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Üst Alt