• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Tuğçe Kandemir 'Sorunun cevabını vermeye geldim' dedi! Bebeğinin cinsiyetini açıkladı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Tuğçe Kandemir 'Sorunun cevabını vermeye geldim' dedi! Bebeğinin cinsiyetini açıkladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 390 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Tuğçe Kandemir 'Sorunun cevabını vermeye geldim' dedi! Bebeğinin cinsiyetini açıkladı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

67019b096f460120823f2fb1.jpg

Tuğçe Kandemir, bir süredir birlikte olduğu Abdullah Karatay'la geçtiğimiz aralık ayında nikâh masasına oturmuştu. Çift, Mersin'de ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı törenle mutluluğa 'evet' demişti.

'Seni Öptüğüm Sokak', 'Yanlış', 'Ne Güzel Yaratmış', 'Kalbim Kırgın' gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Tuğçe Kandemir, bir ay önce yaptığı açıklamada hamile olduğunu duyurmuştu. Eşi ile beraber bebeğinin ultrason fotoğrafını paylaşan '2+' notuyla açıklamıştı.

67019b2c6f460120823f2fb7.jpg

BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ AÇIKLADI

Instagram hesabından paylaşım yapan Tuğçe Kandemir bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Kandemir yaptığı paylaşımda, "Sürekli sorduğunuz o sorunun cevabını vermeye geldim. O bir erkek. Ve biz mutlulukla onu bekliyoruz." dedi.

10 bin ila 40 bin doğumda bir görülüyor! Ünlü oyuncu oğlunun hastalığını anlattı

Üst Alt