• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Tuğba Özerk'ten iddialı kıyafet! Türk bayrağından ilham alındı...

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Tuğba Özerk'ten iddialı kıyafet! Türk bayrağından ilham alındı... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Tuğba Özerk'ten iddialı kıyafet! Türk bayrağından ilham alındı...
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

67342b8b4870ab9862fbaf7b.jpg

Antalya Kültür Yolu Festivali, sahnede güçlü sesi ve duygulu yorumu ile beğeni toplayan sanatçı Tuğba Özerk’i ağırladı.

Festivalin görkemli atmosferine uygun olarak, Özerk izleyicilere hem kulaklara hem gözlere hitap eden bir müzik şöleni sundu.

673429fb4870ab9862fbaf74.jpg

"GÜÇLÜ SESİ ORTADA"

Zarif sahne kostümü, ünlü tasarımcı Gülistan Akkaya tarafından Türk bayrağımızdan ilham alınarak tasarlandı ve geceye damgasını vurdu. Konser sonrası bir seyircinin “Son dönemde ne yazık ki sesi olmayıp sahne kıyafetleriyle dikkat çekmeye çalışanlara tokat gibi olmuş bence Tuğba Özerk’in müzik bilgisi ve güçlü sesi ortada” yorumu konserin adeta bir özeti gibiydi.

Tuğba Özerk, festivale özel olarak hazırladığı zengin repertuvarı ile dinleyicileri adeta bir müzik yolculuğuna çıkardı. Sanatçının eşsiz yorumuyla hayat bulan parçalar, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

67342a0a4870ab9862fbaf76.jpg

HEM MÜZİK HEM MİLLİ DUYGULAR

Antalya Kültür Yolu Festivali’nin kültür ve sanat dolu ortamında bir araya gelen sanatseverler, Özerk’in güçlü performansı sayesinde hem müzikle coştu hem de milli duygularla bir araya geldi.

67342a164870ab9862fbaf78.jpg

Tuğba Özerk aşka küstü! ‘Evlenmekten vazgeçtim’
Demet Akalın tepki göstermişti! Tuğba Özerk: Mayokiniyi ilk ben giydim

Üst Alt