• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Trabzonspor, yeni golcüsüne kavuştu! 5 milyon euro...

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde TrabzonSpor kategorisinde Linux tarafından oluşturulan Trabzonspor, yeni golcüsüne kavuştu! 5 milyon euro... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı TrabzonSpor
Konu Başlığı Trabzonspor, yeni golcüsüne kavuştu! 5 milyon euro...
Konbuyu başlatan Linux
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Linux

Linux

Emektar Üye
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
İsim
Uğur
Memleket
75 ARDAHAN
Takım
Galatasaray
Burç
Aslan
Mesleği
Konut Yönetim Müdürü

İtibar:

Trabzonspor, Shakhtar Donetsk'ten Danylo Sikan transferi için geri sayıma geçti. Trabzonspor'un anlaşma sağladığı 23 yaşındaki futbolcu, transferini tamamlamak için saat 10.00 sularında Trabzon'a geldi. Sikan, kısa süre içinde sağlık kontrollerinden geçecek ve imzayı atacak. "Belki Zubkov da gelir" Havalimanında açıklamalarda bulunan Sikan, "Zamanla göreceğiz. Belki Oleksandr Zubkov da gelecek. Trabzonspor büyük hedefleri olan büyük bir takım. Aynı zamanda Trabzonspor taraftarlarının da ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Kariyerim için önemli bir adım." ifadelerini kullandı. Trabzonspor, Sikan transferi için Shakhtar Donetsk'e 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Shakhtar'da bu sezon 18 maçta süre bulan 23 yaşındaki futbolcu, 4 gol attı ve 1 asist yaptı. ???? Trabzonspor'un yeni transferi Danylo Sikan, Trabzon'a geldi.pic.twitter.com/c9BvobLwFN— Futboo (@FutbooCom) January 22, 2025 (Sabah)

Üst Alt