• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Fenerbahçe'ye veriliyorsa ben de istiyorum

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Fenerbahçe'ye veriliyorsa ben de istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 86 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Fenerbahçe'ye veriliyorsa ben de istiyorum
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Fenerbahçe'ye veriliyorsa ben de istiyorum

1959 öncesi şampiyonluklar için konuşan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Fenerbahçe'ye veriliyorsa ben de istiyorum. Başvuru yaptım. Trabzonspor'un 5 yıldızı olacak." dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, transfer gündemi ve Trabzonspor'daki son durum üzerine açıklamalarda bulundu. Doğan, eski oyuncuları için; "Nwakaeme çok profesyonel ve çok büyük futbolcu. Abdullah Avcı Nwakaeme'yi isterse biz gider elimizden geleni yaparız." dedi. Doğan, "Bakasetas'a bir teklif yaptık, kabul etmedi. Bundan sonrası için hocamızın teknik kararına göre yeni bir görüşme gerçekleştireceğiz." diye konuştu. 1959 ÖNCESİ ŞAMPİYONLUKLAR İÇİN AÇIKLAMA Doğan, "1959 öncesi şampiyonluklar Fenerbahçe'ye veriliyorsa ben de istiyorum. Başvuru yaptım. Mantıklı geliyor mu? O farklı bir soru. Fenerbahçe böyle bir şey düşündü. Böyle bir uygulama olacaksa Trabzonspor'un 5 yıldızı olacak hayırlısıyla." ifadelerini kullandı.

Üst Alt