• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Trabzonspor Bakasetas'ın ayrılığını KAP'a bildirdi

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Trabzonspor Bakasetas'ın ayrılığını KAP'a bildirdi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 113 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Trabzonspor Bakasetas'ın ayrılığını KAP'a bildirdi
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Trabzonspor Bakasetas'ın ayrılığını KAP'a bildirdi

Trabzonspor, Anastasios Bakaseta'ın transferinde Panathinaikos ile resmi görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de alınan Galatasaray mağlubiyetinin ardından maç sonu taraftarlara veda eden Anastasios Bakasetas'ın ayrılığını KAP'a bildirdi.

"PANATHINAIKOS İLE RESMİ GÖRÜŞMELERE BAŞLANMIŞTIR"

Bordo-mavili kulübün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimde, "Profesyonel futbolcumuz Anastasios Bakasetas'ın, Panathinaikos FC'ye kesin transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri yer aldı.

"SON MAÇIMA ÇIKTIM" Galatasaray mücadelesinin ardından açıklamalarda bulunan Yunan oyuncu şu ifadeleri kullanmıştı;

"Trabzonspor formasıyla son maçıma çıktım. Bu vedanın daha iyi olmasını isterdim. Böylesi bir skorla olmasını ben de istemezdim. Hayatta bazen istekleriniz olmuyor. Buradan ayrılırken herkese, Türkiye'deki tüm insanlara teşekkür ederim. Burada sevgi ve saygı gördüm. Teşekkür ederim."

121 RESMİ MAÇA ÇIKTI Bakasetas bordo-mavili formayı giydiği tüm zamanlarda 121 resmi maça çıktı. Bu mücadelelerde 33 gol atıp 24 asistlik performans sergiledi.

Üst Alt