• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Tosun Paşa’dan penaltı isyanı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Tosun Paşa’dan penaltı isyanı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 106 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Tosun Paşa’dan penaltı isyanı
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş'ta derbi yenilgisi sonrası hakem kararlarına tepkiler devam ediyor. Sadece siyah-beyazlı taraftarlar değil, otoritelerinin birçoğu Cenk Tosun'un yerde kaldığı pozisyonun 'net penaltı' olduğu yönünde görüş bildirirken, kaptan Cenk Tosun da yaşananlara isyan etti. Pozisyon sonrası hakem Halil Umut Meler'e uzun süre itiraz eden ancak sonuç alamayan, üstüne bir de sarı kart gören Cenk Tosun yakın çevresine dert yandı. HAKEMLER GÖREMEDİ Milli yıldızın, "Ceza sahasında sırtım kaleye dönük şekilde topu almak için mücadele ederken, hem formamdan hem de belimden çekilerek düşürüldüm. Rakibin topla hiçbir ilgisi yok. Bunu herkes gördü, sadece hakem görmedi. Ardından VAR ekibi de görmemiş. Böylesine net bir faulün ve dolasıyla verilmesi gereken penaltı kararının es geçilmesine hiç bir anlam veremiyorum. Bundan daha net bir penaltı olamaz" ifadelerini kullandığı öğrenildi. | Fotomaç

Üst Alt