• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

TOGG gelene kadar Tesla kullanacak

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan TOGG gelene kadar Tesla kullanacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 78 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı TOGG gelene kadar Tesla kullanacak
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64f2657886b24543ecd21561.jpg

Araç tutkusuyla bilinen Sinan Akçıl, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’u yere göğe sığdıramadı. Sipariş verdiğini ve sıra beklediğini ifade eden şarkıcı, “TOGG için iki aracımı sattım ve diğerlerinden vazgeçtim. İnsanlar beni her yerde onunla görecek. Gurur duyduğum bir proje. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Çok başarılı bir iş” dedi.

Araçsız kaldığı ve TOGG’u beklediği için birkaç gün önce 3.2 milyon liraya Tesla marka otomobil satın alan Akçıl, siparişi geldiği an diğer araçları kullanmayacağını belirtti. Şarkıcı, “Gerçekten yurt dışında TOGG görürsem, tüylerim diken diken olacak. Tesla’ya da plakamı ‘TC’ yaptırdım. Türk olmaktan gurur duyuyorum ve bunu da göstermek istedim” diye konuştu. -HÜSEYİN ALTUN

Üst Alt