• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

The Office dizisinin oyuncusu Jenna Fischer Instagram'dan açıkladı! Kanseri atlatmış...

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan The Office dizisinin oyuncusu Jenna Fischer Instagram'dan açıkladı! Kanseri atlatmış... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı The Office dizisinin oyuncusu Jenna Fischer Instagram'dan açıkladı! Kanseri atlatmış...
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

67064b32811e5c66712b0e44.jpg

2005 ve 2013 yılları arasında ekrana gelen kült dizi The Office'te Pam karakterine hayat veren ABD'li oyuncu kanseri atlattığını duyurdu. 50 yaşındaki ünlü oyuncu takipçilerine Aralık 2023'te 1. evre üçlü meme kanseri teşhisi konulduğunu açıkladı.

67064a69811e5c66712b0e40.jpg

Dizide birlikte oynayan ve beraber Podcast yayını yapan Angela Kinsey de bu süreçte arkadaşını yalnız bırakmamış. Instagram hesabından paylaşım yapan Jenna Fischer arkadaşı Angela Kinsey'e de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Jenna Fischer şimdi sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.Elinde bir kahve kupası tutarken gülümsediğini gösteren bir fotoğrafıyla birlikte paylaşım yapan ünlü oyuncu takipçilerine “Bu haberle birlikte mutlu ve sağlıklı görünen bir fotoğrafım olsun istedim” ifadelerini kullandı.

67064a4e811e5c66712b0e3e.jpg

Melek Mosso'nun Kayserili anısını şaşırttı! 'Arkadaşımı arayıp ona sattım'
Kirli geçmişi olan Puff Diddy hapiste delirdi! 'Beni çıkarın'

Üst Alt