• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

‘Tefo benim ilkim’

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan ‘Tefo benim ilkim’ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 39 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı ‘Tefo benim ilkim’
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66aeb562481b65014b08e2f3.jpg

KAMİL SÜMER - Kanal D’nin YouTube programı ‘Oyuncu’ bu hafta ‘Arka Sokaklar’la ekrana dönen Ferit Aktuğ’u ağırladı. Dizide canlandırdığı Tefo karakteriyle bir ilki yaşadığını ve daha önce kötü birine hayat vermediğini söyleyen Aktuğ, “Ekip bana seçim hakkı verdi. Polis yerine kötü adamı seçtim. Hissiyatı çok değişik. Severek oynadığım bir rol oldu” dedi.

19’uncu sezonuna hazırlanan fenomen dizinin yıllara meydan okuması hakkında oyuncu, “Polisiye olsa da komediye kaçan bir tarafı var. En büyük avantajı her bölüm yeni bir hikâyesinin olması... Seyircinin sıkılma ihtimali çok az” diye konuştu. Zoru sevdiğini dile getiren Aktuğ, “Zor olanı seçin. Çünkü kolay sizi değiştirmez” tavsiyesinde bulundu.

Üst Alt