• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

''Taraftarların gönlünde Beşiktaş şampiyon''

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan ''Taraftarların gönlünde Beşiktaş şampiyon'' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 100 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı ''Taraftarların gönlünde Beşiktaş şampiyon''
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Laufey

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Nihat Kahveci, katıldığı programda Beşiktaş gündemini değerlendirdi. "Beşiktaş Bir Adım Önde" Nihat Kahveci; Derbi maçında Fenerbahçe motivasyonlu gitmeli, taraftarlarına moral vermeli. Beşiktaş taraftarı neden mutlu? 10 kişi ile Kadıköy'de 4-2 kazandı. Lideri oyun olarak yenen tek takım. Beşiktaş taraftarları mutlu. Aboubakar, Gedson, Salih böyle futbolcuların var. Şampiyonluk gitti ama şu an Galatasaray lider ama içeride yendim 3-1 diyor Beşiktaş taraftarı. 70 dakika top oynatmadım rakibe. Kadıköy deplasmanında şu an ikincilik şansı var hâlâ 4 gol attım 10 kişiyle diyor. Haftasonu oynanacak derbi önemli. Galatasaray biz şampiyon olduk deyip yine Fenerbahçe'yi yenmek isteyecek ekstra bir motivasyonla. Beşiktaşlılarda sonucu merakla bekliyor çünkü ikinci olmak şansı var. Beşiktaşlı taraftarların gönlünde Beşiktaş şampiyon. Bunu üç hafta öncede söyledim neden? Beşiktaş elinden geleni yaptı. Zaten ligi Valerien İsmael ile başlayarak aldığı sonuçlarla bıraktı. Şenol Güneş geldikten sonra da lige tutundu. Beşiktaş teknik heyeti, futbolcuları taraftara saygı duydu, çıktığı maçlarda ekstra performans gösterdi. Bir onbir oluşturdu. Cenk, Aboubakar, Gedson, Amir, Salih, Mert, Saiss, Omar uçan bir onbir. Çokta iyi sonuçlar aldılar. Derbide Fenerbahçe 4-2 içeride Galatasaray 3-1 gönlünde şampiyon Beşiktaş olan bir taraftar. Ve yeni sezon için çok umutlu, bizim onbirimiz iyi birka takviye, kulübe zenginliği, oyuna girip aynı performansı gösterecek oyuncular var ise biz yeni sezonun en iddialı takımıyız diyen bir Beşiktaşlı taraftarlar var ama transfer sezonunda her şey çok değişiyor.

Laufey

ZF Kullanıcı Sorumlusu
Emektar Üye

İtibar:

Teşekkürler

Üst Alt