• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Talihsiz kaza! 'Üstüne basıp kaydım'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Talihsiz kaza! 'Üstüne basıp kaydım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Talihsiz kaza! 'Üstüne basıp kaydım'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

6746ed3d784fa370e2d22c6e.jpg

Selin Şekerci, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir takı mağazasından çıkarken görüntülendi. Şekerci, çıkışta basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti.

"MUTFAK KAZASI"

Eli sargıda olan oyuncu, "Mutfak kazası... Yemek yaparken yere yağ döktüm ve üstüne basıp kaydım. Ağrı var azıcık, çok önemli bir şey değil ama" dedi.

6746eca5784fa370e2d22c66.jpg

"BEN GENÇ KATEGORİSİNE GİRİYOR MUYUM?"

Şekerci, son dönemde sık sık gündem olan genç oyuncuların aldığı yüksek ücretleri değerlendirdi. Oyuncu, "Ben genç oyuncu kategorisine giriyor muyum hala bilmiyorum. Eskiye göre başka şartlarda çalışılıyor. Ben oyuncunun bir günahı olmadığını düşünüyorum çünkü yapımcı da o parayı vermesin o zaman." diye konuştu.

6746ecaf784fa370e2d22c68.jpg

Selin Şekerci'den 'çocuk' açıklaması! 'Hazal Kaya annelik hormonlarımı çalıştırdı'
Selin Şekerci'nin aynalı fotoğraf isyanı sosyal medyada gündem oldu! Hangisi doğru?

Üst Alt