• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Survivor'da Efecan'ın hikayesi herkesi duygulandırdı! 'Babamla 27 yaşında tanıştım'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Survivor'da Efecan'ın hikayesi herkesi duygulandırdı! 'Babamla 27 yaşında tanıştım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Survivor'da Efecan'ın hikayesi herkesi duygulandırdı! 'Babamla 27 yaşında tanıştım'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

678ab6a0b41e718fc5fc9444.jpg

Survivor'da ilk eleme adayı olan Kaan Kazgan, konseyde adının çıkmasına şaşırmadığını ifade etti. Adem 5-6 tane köpek balığının arasında kaldıklarını söyleyerek yaşadığı korku dolu anları anlattı. Efecan Dianzenza'nın hikayesi herkesi duygulandırdı. Yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

678ab62db41e718fc5fc9440.jpg

Haftanın ilk eleme adayı olan Kaan, "Dokunulmazlığın ilk oyununu kaybettik. Neticesinde konseyde ilk adı çıkan isim ben oldum. İlk çıkan isim olmama çok şaşırmadım. Zaten iki tane isim yazılma ihtimali vardı, Melih'in ya da benim" dedi.

İnci Taneleri geceye damga vurdu! Geçmiş Azem'in peşini bırakmıyor

678ab621b41e718fc5fc943e.jpg

KÖPEK BALIĞI KORKUTTU

Adem gördükleri köpek balığıyla yaşadığı korku dolu anları şöyle anlattı:

Bugün küçük bir köpek balığının peşine düştük. 5-6 tane köpek balığının ortasında kaldık. İlk defa suyun içinde bir köpek balığının bana doğru geldiğini hissettim. Hem korktum hem açtım. Biraz korkuyla biraz cesaret, ikisi karışık bir şey oldu. Ben bu ağı atsam bu köpek balığı ağla birlikte beni götürür dedim.

Ayşe Barım olayında flaş gelişme... Şarkıcı Edis de karıştı! 100 bin dolar iddiasına jet yanıt geldi

678ab696b41e718fc5fc9442.jpg

EFECAN'IN HÜZÜNLÜ HİKAYESİ

Efecan 27 yaşında öğrendiği gerçeği anlatırken duygusal anlar yaşadı. Efecan şu ifadeleri kullandı:

27 yaşında babamla tanıştım. Babamla tanıştığımda aslında hayatımın bambaşka bir hayat olduğunu öğrendim. Hiçbir zaman baba aramamıştım ama tanıdıktan sonra gerçekten adam gibi bir adam olduğunu ve yıllarca beni aradığını anladım. Benim gerçekten adım Steven sonradan ismim değiştirilmiş, ben aslında Türkiye'ye getirilmemişim tabiri caizse kaçırılmışım. Babam o yüzden hiçbir zaman benden haber alamamış. Benim soyadım da değiştirilmiş, ismim de değiştirilmiş.

Bir gün telefonum çaldı. Birleşik Krallık yazınca şaşırdım. Beni İngiltere'den arıyorlar ne alaka dedim. Telefonda ilk sesini duyduğum zaman telefonunu açtığım kişi konuşamadı. Ağlama sesinden, benimle konuşamadı. Benim de çok iyi bir İngilizcem yok ama sürekli ben onun babasıymışım gibi sakin ol, senin evladın çok güçlü, rahat ol dedim. O da ben biliyorum dedi.

Efecan yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Fahriye Evcen Instagram'dan TBT paylaşımı yaptı
Masterchef şampiyonu Onur ve Beyza arasında aşk var mı? Onur son noktayı koydu

Üst Alt