• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

‘Sosyal hayatım sekteye uğruyor’

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan ‘Sosyal hayatım sekteye uğruyor’ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı ‘Sosyal hayatım sekteye uğruyor’
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

67293443c72706dec4b39a11.jpg

SEÇKİN ŞENVARDAR - Emre Altuğ, çocukları Kuzey ve Uzay’la alışverişe çıktığı Akmerkez’de objektiflere takıldı. Son yıllarda şarkıcılık kariyerine oyunculuğu da ekleyen sanatçı, oğullarının Kuzey ve Uzay’ın projelerini izlemediği itirafında bulundu. Altuğ, “Müziği biliyorlar ama diziyi çok bilmiyorlar maalesef. Öyle merakları da yok. Arada bir iki şey karşılarına çıkarsa bakıyorlar” dedi.

Sanatçı, şarkıcılıkla oyunculuk kariyerini bir arada yürütürken sosyal hayatında zorluklar çektiğini ve dostlarının kimi zaman kendisine küstüğünü de anlattı. Sanatçı, “İkisi de yoğun olunca tabii sosyal hayat ciddi sekteye uğruyor, buna bozulan arkadaşlarım oluyor ama anlayışla karşılayanlar da var. Onların davetlerine katılamıyorum ve kırgınlıklara sebep oluyor” diye konuştu.

Üst Alt