• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Soru işaretleri ortadan kalkacak

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Soru işaretleri ortadan kalkacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 41 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Soru işaretleri ortadan kalkacak
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66f48b21d3225e182421db68.jpg

Sezonun iddialı yapımlarından olan, Kanal D’de ekrana gelen ‘Güzel Aşklar Diyarı’, birinci bölümüyle adından çok söz ettirdi. Deniz (Özgü Kaya) ile Arhan (Burak Berkay Akgül) çiftinin sıcak ve samimi aşkının Cemal Alaca (Yiğit Yapıcı) cinayetiyle gölgelendiği ilk bölüm, izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Yapımın ikinci bölümünden yayınlanan tanıtım filmi ise diziye dair merakı ikiye katlarken, Cemal’i kimin, neden vurduğuyla ilgili soru işaretleri yeni bölümde ortadan kalkacak.

İkinci bölümün fragmanında Deniz’i hem konağında hem de ailesinde görmek istemeyen Gönül Alaca’nın (Meltem Cumbul) sert ve yıkıcı tavrı dikkat çekerken, asıl hikâyenin yeni başladığının sinyalleri verildi. Tanıtım filminde Deniz, Alaca Konağı’nda kötü bir odaya yerleştiriliyor. Aşkına sahip çıkan Arhan, “Deniz benim karım, bu evde de ona göre muamele görecek” diyerek, Gönül Alaca’ya rest çekiyor.

Üst Alt