• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Sophia Loren kalçasını kırdı! Acil ameliyata alındı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Sophia Loren kalçasını kırdı! Acil ameliyata alındı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Sophia Loren kalçasını kırdı! Acil ameliyata alındı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6512653286b24a2958b9ec89.jpg

Dünyaca ünlü film yıldızı Sophia Loren, geçtiğimiz yıllarda hayattaki en büyük pişmanlığını açıklamıştı. 'Radio Times' adlı programa konuk olan ünlü isim, hayatı boyunca hiç pişmanlık yaşamamaya çalıştığını ancak gelinlik giymenin en büyük hayali olduğunu söylemişti.

"HAYATIMIN HAYALİYDİ"

"Hayatta hiç pişmanlıklarınız olmadığını söylemek zor. Yaşadıkça çok çeşitli deneyimler elde ediyorsunuz. Ama ben her zaman pişmanlıklarım olmaması için uğraştım" diyen Loren, şöyle devam etmişti:

Alıntı Metni

6512648d86b24a2958b9ec83.jpg

Loren, Carlo Ponti ile 1996 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncu, evlenirken gelinlik yerine açık renkli sade bir elbise giymişti.

Sophia Loren: 16 yaşında hissediyorum

KALÇASINI KIRDI!

89 yaşındaki İtalyan yıldız, son olarak hayranlarını korkutan bir haberle gündeme geldi. Loren'in İsviçre’nin Cenevre kentindeki evinde banyoda düştüğü ve acilen ameliyata alındığı öğrenildi.

651264a886b24a2958b9ec85.jpg

Usta oyuncunun ekibinden yapılan açıklamada, Loren’in kalçasında kırıklar olduğu ve operasyonun başarılı geçtiği kaydedildi.

‘Dünya hiç bu kadar değişmemişti’

Üst Alt