• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Son Magazin Haberleri: Sinan Akçıl'dan 'hadise' çıkaracak yeni paylaşım: Hadise ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Son Magazin Haberleri: Sinan Akçıl'dan 'hadise' çıkaracak yeni paylaşım: Hadise ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Son Magazin Haberleri: Sinan Akçıl'dan 'hadise' çıkaracak yeni paylaşım: Hadise ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

67616404534a254e2cc6fda3.jpg

Hem konserleriyle hem de dizisiyle gündem olmayı başaran Hadise eski yaşadığı aşkla ilgili konuşmuştu. Hadise yaptığı açıklamada, "Bir kavga yaşandı ben çıktım evden. Otele gittim peşimden geldi. Olur ya ilişkilerde ayrılma süreci başlamıştır, ayrılamazsın. Telefonumu şarj eder misin dedi. Birden her şeyi senkronize etmek ister misin çıktı ben de evete bastım. Kendisini çekmiş aynada aşırı fazla ayna pozları. Ondan sonra bir video izledim" demişti.

Masterchef'in eski şampiyonu Metin Yavuz yemekte olmazsa olmazını açıkladı

Bu açıklama magazin gündemine bomba gibi düşmüş Sinan Akçıl'dan yanıt gecikmemişti. 2.sayfada yer alan habere göre Sinan Akçıl, "Ben hikayeyi bu şekilde hatırlamıyorum tam olarak ama neyse. Bir kadının lafı üzerine laf söylenmez. Eski defterler çoktan kapanmıştır" açıklamasında bulunmuştu.

67616327534a254e2cc6fd9b.jpg

2009 ve 2010 arasında yaşadıkları aşkla damga vuran çift olaylı şekilde ayrılmıştı.

SİNAN AKÇIL'DAN YENİ PAYLAŞIM

Sinan Akçıl, Instagram hesabından bu kez Hadise'nin Eurovision konuşmasına yer verdi. Hadise'nin teşekkür konuşmasında, "Bu sene bir şarkıyla Avrupa'da Türkiye'yi bambaşka bir yere taşıdık. Sevgili Sinan Akçıl'a teşekkür etmek istiyorum, senin sayende Düm Tek Tek doğdu. Beni bir sanatçı ve söz yazarı olarak etkilediğin için çok teşekkür ediyorum sana." dediği görüldü.

Hadise 2024 bitmeden bombayı patlattı! Sinan Akçıl'dan yanıt gecikmedi

Videoyu paylaşan Sinan Akçıl şu ifadeleri düştü: Ne kadar naif.. Eskiden sevgi, saygı, aşk çok güzel anlatılıyordu sanki... Her kimde hakkım varsa, hepsine helal olsun.

676162f1534a254e2cc6fd99.jpg

Üst Alt