• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

SON DAKİKA MAGAZİN HABERLERİ: Mahsun Kırmızıgül'ün annesi hayatını kaybetti! Ünlü müzisyen ve yönetmenin acı günü!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan SON DAKİKA MAGAZİN HABERLERİ: Mahsun Kırmızıgül'ün annesi hayatını kaybetti! Ünlü müzisyen ve yönetmenin acı günü! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı SON DAKİKA MAGAZİN HABERLERİ: Mahsun Kırmızıgül'ün annesi hayatını kaybetti! Ünlü müzisyen ve yönetmenin acı günü!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

6752f467784fa370e2d259f9.jpg

Başarılı şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün 99 yaşındaki annesi Faike Bezencir bu sabah saatlerinde evinde hayatını kaybetti.

Bezencir'in alzheimer hastası olduğu ve iki yıldır evinde tedavi altında olduğu öğrenildi.

milliyet.jpg

"EN BÜYÜK GÖNÜL SIZIM"

Kırmızıgül, geçtiğimiz aylarda annesinin hastalığını, "En büyük gönül sızım. Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor. Annem beni tanımıyor. Allah herkese yardımcı olsun. Çağın en büyük hastalığı... Sağlığında yanında bulunduğumuz anne-babalarımızın zor zamanlarında yanında olmak durmak gerekiyor" sözleriyle açıklamıştı.

milliyet.jpg

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Annesinin vefat haberini alan Mahsun Kırmızıgül, cumartesi akşamı gerçekleşecek konser programını iptal etti. Ünlü ismin annesi, vasiyeti üzerine yarın Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlanacak.

"DERİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUM"

Annesinin vefatını sosyal medya hesabından duyuran Kırmızıgül, paylaşımda cenaze detaylarından da bahsetti: 'Canım annem Faike Arık’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Cenazesi, yarın (Cumartesi), Diyarbakır Selahattin Eyyubi Camii’nde, öğle namazını müteakip kılınacaktır.'

6752f3b1784fa370e2d259eb.jpg

Evliliklerinde kriz yaşamışlardı! Sahra Işık ve İdris Aybirdi umreye gitti
Ankaralı Turgut'tan kötü haber! 'Umutlarım tükeniyor'

Üst Alt