• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

SON DAKİKA HABERLER: Yılın aşk bombası! Çağatay Ulusoy gönlünü Aslıhan Malbora'ya kaptırdı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan SON DAKİKA HABERLER: Yılın aşk bombası! Çağatay Ulusoy gönlünü Aslıhan Malbora'ya kaptırdı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı SON DAKİKA HABERLER: Yılın aşk bombası! Çağatay Ulusoy gönlünü Aslıhan Malbora'ya kaptırdı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

6761d9ef534a254e2cc6ffd7.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile güzel oyuncu Aslıhan Malbora aşk yaşamaya başladı. İkili yeni başlayan ilişkilerini şimdilik gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

6761d9af534a254e2cc6ffd1.jpg

10 YILLIK AŞKI BİTMİŞTİ

Aslıhan Malbora, 18 yaşından beri Metin Temel'le aşk yaşıyor, mutluluk karelerini de zaman zaman sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyordu.

Ferdi Tayfur hastaneye kaldırıldı! Küs olduğu kızı Tuğçe Tayfur'dan babasıyla ilgili ilk paylaşım

'Her Yerde Sen', 'Üç Kuruş', 'Etkileyici' ve 'Kübra' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen güzel oyuncunun, zaman içinde yıpranan ilişkisini 9 ay önce bitirdiği öğrenilmişti.

6761d9b4534a254e2cc6ffd3.jpg

ÇAĞATAY ULUSOY SORULARI KAÇIRMIŞTI

Duygu Sarışın uzun yıllardır bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı, meslektaşı Çağatay Ulusoy'la sessiz sedasız yollarını ayırmıştı. Bir mekan çıkışı görüntülenen Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy sorusu sonrası hızlıca uzaklaşmıştı.

Adriana Lima evleniyor mu? Sosyal medya paylaşımı olay oldu

6761d9ac534a254e2cc6ffcf.jpg

"BİR ARA ADIMI UNUTTUM"

Aslıhan Malbora, 'Soyadınız çok havalı, değiştirdiniz mi?' sorusuna verdiği cevapla da dikkat çekmişti. Soyadının doğduğu andan itibaren 'Malbora' olduğunu belirten oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Soyadımı seviyorum ama özellikle lise yıllarında ne çektim soyadımdan, o kadar çok tütün ve tütün mamulleri lakabım vardı ki bir ara adımı unuttum, kendimi tobacco dükkanı zannetmeye başladım."

Tarihte bir ilk! 2025 Fransa Güzeli en yaşlı şampiyon oldu

6761d9a2534a254e2cc6ffc9.jpg

SOYADININ ANLAMINI AÇIKLADI

Soyadının anlamını da anlatan oyuncu, soyadının milli mücadele döneminde mal varlığını kaybeden ailesinden geldiğini ifade ederek, “mal” ve “alabora” kelimelerinin birleşip, sonradan “Malbora” haline geldiğini söylemişti.

6761d9e0534a254e2cc6ffd5.jpg

EŞREF RÜYA İÇİN GERİ SAYIM

Yapımını Tims&B’in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar’ın oturduğu yeni yılda Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan “Eşref Rüya” dizisinin başrol kadın oyuncusu Demet Özdemir oldu.

Eşref Rüya için geri sayım! Demet Özdemir ve Çağatay Ulusoy bir arada

Üst Alt