• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Sivasspor - Beşiktaş (Canlı Anlatım)

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Sivasspor - Beşiktaş (Canlı Anlatım) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 90 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Sivasspor - Beşiktaş (Canlı Anlatım)
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Sivasspor - Beşiktaş (Canlı Anlatım)

Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.

İLK 11'LER

Sivasspor:
Ali Şaşal, Paluli, Appindangoye, Samba, Uğur, Hakan, Poungouras, Kvet, Emrah, Barrow, Manaj Beşiktaş: Ersin, Svensson, Necip, Colley, Zaynutdinov, Demir Ege, Gedson, Salih, Ghezzal, Rashica, Cenk.

CANLI ANLATIM​

1' Mücadeleye ilk düdükle ev sahibi Sivasspor başladı.

3' Zaynutdinov'un soldan içeriye çevirdiği yerden ortayı Sivasspor savunması uzaklaştırdı.

5' Sivasspor, sağ kanattan açılan ortada Appindangoye'nin kafa vuruşunda gole çok yaklaştı.

6' GOL! Rey Manaj'ın ceza sahası dışından çektiği sert şut Beşiktaş savunmasına çarparak ağlarla buluştu. Sivasspor 1-0 öne geçti.

11' Rachid Ghezzal'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunu savunma uzaklaştırdı.

12' Sivasspor'da Barrow, karşı karşıya kaldığı gol pozisyonunda Ersin Destanoğlu engelini geçemedi.

16' Beşiktaş'ta Necip Uysal, topla ceza sahasına girmek isteyen Barrow'a izin vermeyerek topu kornere çıkardı.

18' PENALTI! Beşiktaş'ta ceza sahasında topla buluşan Salih Uçan Sivasspor savunmasının müdahalesiyle yerde kaldı, hakem Ali Şansalan penaltı noktasını gösterdi.

19' VAR incelemelerinin ardından hakem Ali Şansalan penaltı kararını iptal etti.

23' Sivasspor'da saha içerisinde yaşanan gerginliğin ardından Hakan Arslan sarı kart gördü.

24' Ev sahibinde Rey Manaj ceza sahası içerisinde şutunu çekti Omar Colley'in müdahalesiyle top uzaklaştırıldı.

27' Beşiktaş'ta yerde kalan Omar Colley, baş dönme sorunu yaşıyor, hakem Ali Şansalan oyunu bir süreliğine durdurmuş durumda.

28' Colley'in tedavisi tamamlandı ve oyun yeniden hareketlendi.

31' Beşiktaş'ta Gedson Fernandes sağ kanattan son çizgiye inerek topu içeri çevirdi ancak yan hakem topun dışarıdan içeriye çevrildiğini belirterek aut kararı verdi.

35' Siyah-beyazlılarda Rashica'nın ceza sahası içi sol çaprazdan çektiği sert şut yan ağlarda kaldı.

36' Beşiktaş'ta Demir Ege Tıknaz, Emrah Başsan'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

41' Sivasspor'da Rey Manaj'ın ceza sahası dışından çektiği sert şutu Ersin Destanoğlu kurtardı.

42' Rashica'nın yaptığı ortaya Cenk Tosun kafa vurdu, savunmaya çarpan top kornere çıktı.

45' Mücadelede ilk yarının sonuna 5 dakika ilave edildi.

45+5' Karşılaşmanın ilk yarısı Sivasspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Üst Alt