• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Sinem Kobal yeni kareleri paylaştı! Kızılcık Şerbeti Nursema'ya benzetildi

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Sinem Kobal yeni kareleri paylaştı! Kızılcık Şerbeti Nursema'ya benzetildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Sinem Kobal yeni kareleri paylaştı! Kızılcık Şerbeti Nursema'ya benzetildi
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

67386a5c4870ab9862fbc153.jpg

Dadı dizisiyle hayatlarımıza giren Selena ile kariyerinde zirveye çıkan Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Yaklaşık yedi yıl aradan sonra ekranlara geri dönen oyuncu, bu süreçte zorlanıp zorlanmadığı ve eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun desteğiyle ilgili soruya, “Tabii ki. Kenan beni çok destekledi. Ben ekran önünde büyüdüğüm için zorlanmadım ve zaten çok özlemiştim. İşiniz bu olunca hiç ara vermemişsiniz gibi geliyor” demişti.

Bir dergiye verdiği pozlar nedeniyle estetik yaptırdığı iddia edilen ünlü oyuncu, "Sadece saçımı toplayıp paylaştığım bir fotoğraftı. Estetik yaptırmadım” ifadelerini kullandı.

Kızı son dakika açıkladı! Ahu Tuğba'nın ölüm nedeni belli oldu
Neslihan Atagül'den yeni hamilelik pozları! '24. haftadan bildiriyorum'

673869e24870ab9862fbc14f.jpg

YENİ KARELER PAYLAŞTI

Kobal, Instagram hesabından yeni kareleri paylaştı. Dakikalar içinde binlerce beğeni alan Sinem Kobal bazı yorumlarda, Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterine hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç'a benzetildi.

67386a964870ab9862fbc155.jpg

Sinem Kobal

67386ad64870ab9862fbc157.jpg

Ceren Karakoç

67386a324870ab9862fbc151.jpg

Üst Alt