• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin kızları okula başlıyor!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin kızları okula başlıyor! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin kızları okula başlıyor!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66e4246922394659d11dfaaf.jpg

Geçtiğimiz günlerde başrolünde yer aldığı “Her Şeyin Başı Merkür" filminin çekimlerini tamamlayan Sinem Kobal, yakın arkadaşı Burçin Terzioğlu ile Nişantaşı'ndaki bir mekandan çıkarken görüntülendiler.

Ayaküstü gazeteciler ile sohbet eden iki yakın arkadaş proje okumalarının devam ettiğini dile getirdi.

66e4230722394659d11dfaa4.jpg

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Uzun bir ekran arasından sonra setlere yeniden dönen Sinem Kobal, "Yeni dizim için çok heyecanlıyım. Çocuklardan sonra da bu dizi özel oldu. Sezon artık bana başladı." diyerek güldü.

66e4236c22394659d11dfaa7.jpg

"HER ÇOCUKLU AİLENİN YAŞADIĞI ŞEYLER"

Filmin çekimleri bitince soluğu ailesiyle birlikte Antalya'da alan 37 yaşındaki oyuncu, "Yaz sezonu da güzel geçti, ailecek güzel tatiller yaptık. Şimdi çocukların okul zamanı geldi. Okul hazırlıkları da başladı yavaştan. Her anne gibi ben de zorluklar yaşıyorum bu süreçte ama hallolacak şeyler. Her çocuklu ailenin yaşadığı şeyler" dedi.

milliyet.jpg

Sinem Kobal tatil pozlarını peş peşe paylaştı! 'Aile albümü'
Sinem Kobal'ın ailece gittiği Mauritius tatilinden kareler!

Üst Alt