• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Simge Sağın'dan iddialı kombin! Dansı ve tarzı olay oldu

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Simge Sağın'dan iddialı kombin! Dansı ve tarzı olay oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Simge Sağın'dan iddialı kombin! Dansı ve tarzı olay oldu
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6717afce5d79991b830a833f.jpg

Galatasaray’ın futbolcusu Icardi’nin attığı her golden sonra çalan “Aşkın Olayım” şarkısını söyleyen Simge Sağın, sosyal medyada verdiği iddialı pozlarıyla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiriyor.

"Yankı", "Üzülmedin mi?" ve "Önümüz Yaz" gibi şarkılarla tanınan isim son olarak tarzıyla dikkat çekti.

milliyet.jpg

DİKKAT ÇEKTİ

Simge son olarak transparan tulumuyla çıktığı sahnede şov yaptı. Hem dansıyla hem iddialı tarzıyla dikkat çeken isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

6717af335d79991b830a8339.jpg

SEVENLERİNDEN TAM NOT

Geçtiğimiz günlerde "Cesurum! Daha da cesur olmak istiyorum. Korkunun ecele faydası olmadığını biliyorum. Korkunun hayattan çok şey götürdüğüne inanıyorum…" diyen isim, sevenlerinden tam not aldı.

6717af5a5d79991b830a833b.jpg

Simge Sağın hastanelik oldu! Konseri iptal etmek zorunda kaldı
Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek sonra telefon fırlattılar

Üst Alt